„Сюзън“ – фен фикшън

                                                                                                                     

Глава I

„Нова”

Предговор

Болка! Ужасна болка ме раздираше. Задушаваше ме. Исках да умра! Чу се писък. Заслушах се. След него още един и още един. Те се откъсваха с лекота от посинелите ми устни. Изведнъж тялото ми започна да подскача. Гръдният ми кош се издигаше, искаше да полети.Моля ви убийте ме, искам да умра! Само това се въртеше в ума ми. И изведнъж с един последен удар на сърцето ми, болката се усили.

 

Отворих плахо очи и се огледах. Намирах се в малка стая с четири маси, като тази на която лежах и аз. Имаше печка в ъгъла и много паяжини. На една от масите стоеше куфар, на който пишеше името ми.Не му обърнах внимание.Чувсвах се различна. Нова. Можех да чуя и най-тихият шум, можех да видя и най-малката прашинка. Реших да стана и да разбера защо съм тук. Учудих се. Вече бях на крака. Стана толкова бързо,че не можах да разбера. На стената имаше голямо огледало.Приближих се и се уплаших. Жената в огледалото имаше бледа и прозрачна кожа, кърваво червени очи и красиво тяло.Не можах да повярвам, че това съм аз.Сякаш бях богиня.Косата ми: кестенява и начупена си беше същата. Харесвах новото си аз, но не ми харесваха очите ми. Исках си старите с цвят на течен шоколад.

 

Изведних отвън се чуха стъпки. Вратата се отвори и в стаята влязоха двана мъже. Бяха млади–седемнадесет или осемнадесет годишни. Единият единият беше висок с къса руса коса и невероятно красив. Вторият беше също толкова висок, с дълги черни коси,но също толкова красив.И двамата бяха с бледи кожи и кърваво червени очи. По – високият ми се усмихна и се приближи към мен.

–Е Сюзън, как е новото ти тяло? – попита той

– Какво ще кажеш?

Не знаех какво да кажа.Премислих всичко отново и отново. В какво се бях превърнала? Какво правех тук? Откъде тези мъже ме познаваха? Главата ми беше пълна с въпроси, чиито отговори не знаех.

–Кои сте вие? Откъде ме познавате? И какво правя тук? –казах уплашено и отстъпих крачка назад. – В какво съм превърната по дяволите?

–Млъкни! Ще ти кажем всичко! – вдигна ръцете си по –ниският. – Ти си вампир.Колкото и странно да ти звучи ти си вампир. Беше ранена и умираше. С брат ми те намерихме и решихме, да те спасим. Ухапахме те и те превърнахме. Трансформацията във вампир трае три дни. И сега кожата ти е здрава и непробиваема ,студена си и каменна като статуя. Силна, бърза и красива си.Очите на всички вампири са кърваво червени, защото се храним с животинска кръв. Тя ни подържаме силни. Винаги, когато си жадна ще изпитваш изгаряща болка в гърлото си. Можем да излизаме само нощем, защото когато има слънце през деня ние блестим. Мисля че тази информация ти стига,засега.

–Хмм…Не знам какво да каца.Благодаря ви, че сте ме спасили. Как се казвате?–попитах ги, а те се спогледаха.

–Ами, аз се казвам Пиер – каза по – високият – а това е брат ми Дейв. – каза той,а Дейв ми намигна.Усмихнах им се в отговор.

Реших да ги поразпитам повече за вампирския живот. Приближих се и седнах на една от масите.

–Може ли да ви попитам нещо? – погледнах ги.

–Да, разбира се каквото те интересува. – усмихна се Пиер.

–Не спите в ковчези, нали?

–Не, разбира се. – засмя се Пиер.

–Всичко е мит! – ухили се хлапашки Дейв.

–Ами тогава къде спите? – Дейв ми намигна отново, а Пиер го изгледа кръвнишки.

–Ние не спим. – отговори вампирът с черна коса.

–Изобщо? – учудих се аз.

–Не спим. – повтори той.

Изведнъж усетих страшна болка от центъра на гърлото си. Изръмжах и станах от масата.

–Какво ми става? – изкрещях аз срещу тях.

–Както ти каза брат ми ти си жадна.Всеки път,когато си жадна или усетиш мириса на кръв, ще усещаш тази изгаряща бокла.Нормално е за вампирите. – повдигна рамене Пиер, а после продължи с ентусиазъм в гласа си–Хайде Сюзън, ела! Ние ще те научим.

Той се обърна и се заяъти към изхода на малката къща.

Излезе навън, след него Дейв, а накрая аз.Огледах се.

Намирахме се на чудно красива полянка. Цялата бе обсипана с горски цветя в различни цветове. Високи дървета я обграждаха,а  птички пееха най – прекрасните си песни за нея. В далечината се чуваше тътен на падаща вода. Дъждовна капка капна на челото ми.Погледнах небето и се намръщих. Щеше да вали. Ах, как мразех дъжда!От малка съм свикнала на слънце, а сега ще съм в сянката му.

–Какво има?–попита ме Пиер.

–Мразя дъжда!–отговорих аз–свикнала съм на слънце и топлина.Очаквах да се разсмее на глупостта ми,но той ме изненада много.Приближи се и ме погали внимателно по косата.

–Сега си объркана и ти е трудно да приемеш всичко,но ще свикнеш. Аз ще съм до теб и ще ти помагам – прошепна той. Вгледах се в червените му очи.Въпреки цвета им, те издаваха нежността на му. За миг ми се прииска да го целуна. Приближих лицето си към неговото, за да видя реакцията му, но той не помръдна. С част от себе си,Пиер също го искаше.

–Имаме работа влюбени гълъбчета! – изръмжа недоволно брат му.

Отдръпнах се от Пиер и по инстинкт прехапах долната си устна.

–Аз… съжалявам – казах и сведох глава. Как може да съм такава глупачка! Първи ден, като вампир и вече налитам на мъжете.

Два дълги, бели пръста повдигнаха брадичката ми и видях една невероятно, чаровна усмивка.

–Недей!.. Никога не се извинявай. – отговори русият вампир. Ако бях човек щчх да съм червена като домат, заради жеста му. Болката в гърлото ми се обади отново.

–Проблем ли ще е ако ловувам сама? – попитах, а те се спогледаха несигурни.

–Мисля че не. – повдигна рамене Дейв.

Кимнах и се стрелнах към гората, като изстреляна от лък, стрела. След десет минутно бягане усетих изгарянето в гърлото си отново, но и един много по–приятен аромат. Веднага тръгнах след него и когато спрях се бях озовала на една малка полянка. В средата й стояха прегърнати момче и момиче. С част от ума си знаех че не трябва, че са хора, каквато бях и аз. Преди. Бях опианена от божествения човешки аромат и без да се замисля забих  зъбите си в шията на момичето.След двадесет секунди тялото й се отпусна в ръцете ми. Кръвта й ми хареса. Пуснах тялото и направих две крачки към уплашеното момче. То ме гледаше ужасено и не знаеше какво да прави. Хвърлих се върху него и забих острите си като бръсначи зъби отново.Кръвта потече и изпълни цялото ми тяло със сила и топлина. След като пресуших и него до капка, станах. Избърсах устните си с опакото на ръката си и облизах зъбите си, по които имаше още кръв.Изведнъж зад мен се чу ръкопляскане, а след него тих смях.

–Браво принцесо – каза наблюдателят ми – справяш се повече от добре.

Гласът на мъжа ми се стори ужасно познат, но не! Не може да е той! Не може да е истина! Трябваше да се уверя сама. Започнах да се обръщам по – бавно от човек и когато го погледнах в златистите очи, не можах да повярвам на очите си!

by Siena

Копирането на този текст без разрешение от администраторите на сайта е ЗАБРАНЕНО!

Advertisements

41 Коментари

 1. Mоля ви пишете коментари, за да разбера мнението ви за главата ми. Дано ви харесва. (на мен много не ми харесва, ама какво ли разбирам аз) Пишете найстината мнението ви е важно за мен. Благодаря предварително! 🙂 🙂 🙂

  05.06.2010 в 13:27

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Какво мислим за главата ти? 😀 А за ръката ти? 😀 Фика е готин, вярвам, че ще става все по-интересен.

   05.06.2010 в 14:57

 2. ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

  Мммм, че интерстно! Кой ли е този загадачен мъж?! 😉
  Браво Сиена! Нямам търпение за 2 глава.

  05.06.2010 в 14:00

  • Мерси Валерия! Другата седмица ще пусна и 2 глава. (Колкото за загадъчния мъж, няма да ти кажа кой е. И не измъчвай Соня, няма да ти кажем кой е!) 😛

   05.06.2010 в 14:09

   • ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

    А ти от къде знеш, че не знам. 😀 Вече измъчих Соня, няма къде да ходи. (blush)

    05.06.2010 в 14:15

 3. Сигурна съм че не знаеш. И това предположение,което ми даде – е грешно. Друг е мъжът! 🙂 😛

  05.06.2010 в 14:41

 4. Gergana

  Браво на авторката!Очаквам продължението на фикшъна.Първата глава наистина ме заинтригува.. 🙂

  05.06.2010 в 21:56

 5. kiki

  pff bahtii i tъpiq sait …. nsh nqma

  zdrach e palna kurvashtina tfaa e nai tъpiq film wqe i new moon li ddz kfi si tam

  pak toq Robart ebahti geq pedal … samo jacob e qk

  09.06.2010 в 13:35

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Навярно ти посещаваш доста по-остри сайтове. Съветвам те искрено да си повишиш интелектуалното ниво, защото 1-во това не е сайт, а блог, 2-ро курваштина, или каквото си написала, би трябвало да е курварщина и ебахти – ебах ти, което пък говори кой е тъп. А, за малко да забравя да ти напиша 3-то, а именно ти си куха кифлЪ.

   09.06.2010 в 19:14

  • Браво Соня! Куха кифлО, никой не те е накарал да влезеш в блога ни. Още по – малко да ни обиждаш. Не ни интересува мнението ти относно “ Здрач „, героите и актьорите. Благодаря ти, че ме изслуша,а сега излизай от блога, за да не пусна кучетата! 😛 😛 А, за малко да забравя да ти кажа, че си в грешка. Мила моя Робърт не е гей. Ако знаеш значението на тази думичка, трябва да знаеш, че Роб харесва жени. Подчертавам же-ни. А колкото до Джейкъб, той обявен ли е от фенките си за секссимвол, суперзвазда и т. н.? Не нали? Айде чао кифлО и да не забравиш, следващия път, когато решиш да ни се правиш на голяма работа да си повишиш интелектуалното ниво. 😛 😛

   10.06.2010 в 15:23

 6. Pingback: „Сюзън“ – фен фикшън | The Twilight Diaries

 7. kiki

  off maikoo mn ste zadrastini wee vie koi klas ste we … mn sa otvarqte off ako pak mislite che neshtu ma obijdate ili neshtu takova jestoko sa lajite we …. male malee vie ste vzeti ot nekfo zubrasko daskaloo !!! 😀 mn ste kulturni we patkii sa nevidite ot zemqta … a pak da ne govorim sa saita ili bloka ddz kfo e tfa tapo neshtu ama e super zadrustenii pff kpak toq edward gei pedal e takaf e … of ai bb ne mi sa razpravq s zubariii

  14.06.2010 в 22:28

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Целта ни не е била да обиждаме, уее. И не е важно кой клас сме, а това, че сме минали 1-ви и сме научили БЪЛГАРСКАТА азбука, за разлика от теб, например. А за блоКа… Какъв блок – жилищен? 😀 Пожелавам ти да се научиш да пишеш и четеш на родния език и занапред да попадаш на по-остри блогове, щом нашия ти е тъп. Бих ти пожелала и по-добър вкус към кино и повече култура но уви… kausa perduta(ако разбра изобщо :D). Като нe ти харесва блога, не влизай – елементарно. Щом не харесваш „Здрач“, здраве да е. Все пак всеки си има вкус – казало кучето и се облизало под опашката.

   14.06.2010 в 23:01

 8. Абе ей,кифло надута (kiki) мери си малко думите!Като не ти харесва Здрач,не влизай!Притрябвала им е на екипа на сайта няк’ва пикла,която не прави разлика между зубър и интелигентен човек…Иии…Twilight ROCKS!
  Ай,върви си със здраве! ;D

  15.06.2010 в 08:44

 9. vesi

  мн яко е измислено! Харесвами макар и да мразя здрач … особен0о0 edward . Няма да се заядам :р Тии пъk kiki ли ква си кво си не те знам само знам че искаш постоянно да се заяждаш с някой. Ае върви да пасеш патки и отивай да гледаш “Pokemon“ 😀 😀 😀

  15.06.2010 в 13:35

 10. о.Ооо Веси! Здрасти скъпа. Мерси за коментарчето и ай ся да не казваш лошо за Еди.
  😛 А пък тая хвалипръцка да не се меси кадето не и е работата. (kiki) Ама ей ,коч такъв! Да ти е… майката ма, офцо проста. Само още една думичка и ще ти обръсна вълната и ще направя от нея кожухчета на всеки от екипа ма свиньо блацка! Ай ся отивай да ближеш кучето под опашката! Аааа въшка непрокопсана. Ще ми разваля настроението само. Миризлива, въшлясала п*т*а. 🙂 🙂

  15.06.2010 в 21:36

 11. neli

  ei kiki q ne sa razprqvai maaa ne sa vidi ot kude sa e vzela i veche komentira 😀 ai otivai da igraesh na pokemon !! kakto kaza vesii.Inache bloga e hubaw 🙂

  16.06.2010 в 10:16

 12. ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

  По коментарите ти съдя, че освен проблеми с правописа, имаш и психични отклонения. Честно, чудя ти се защо просто не спреш да влизаш…

  16.06.2010 в 17:16

  • Гергана

   Браво , Соня добре я подреди

   16.06.2010 в 19:36

 13. ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

  И аз искам на покемониииии. 😛 Valeria VS. Kiki (rolf) Нямаш шанс 😉

  16.06.2010 в 18:30

 14. kiki

  a we ei qq mlakvaite we kurvichki tapi.. stiga ste me redaktirali we gorili kosmqsalii :@
  mn ste zle na kolko ste we .. pravite se na mn otvoreni ama triete komentari a a a ??? 😀
  strahuvate se ot edin komentar 😀 smeshni stee 😀 ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨ ak0 iskam sh sprq da vlizam ae patqt 4antata i za hlqbb 😉
  vijte che nemoje da se merite sas “ twilight ladies “ 😛 😀
  iii ak0 mislite 4e kat0 redaktirate komentarite se pravite 4e vse edno ste hvanali gospod za shlifera jest0ko se lajete vashki neshteastni :: samo mi vdigate samochuvstviet0 ]:)
  ii sam0 ste zagrozili Дженифър Лав Хюит 😉 ne i 0tivaaa …
  Gledaite si povarnqta Twilight ii dan0 vav Ecelipse da vi hvane diskopatiqta kat0 sedite i gledate t0q shibanqshki i marshav film .. jiva parodiq na Krav i Shokoladd :p

  ae stiga vi drislichki mrasni i ne se pravete na mnogo ucheni 4e ytre moje az da se smeq posledna :P:P xi xi :D:D:D ………….. tapi steeeeeeeeeeeee !! :d ne nai – ve4e smeshni 😉
  kato pishete teq komentarise mislite za paiisii hilendarski li we …. xa xa ne se ucha ot takiva lapeshki istoriiki :):) :D:D:D
  bb che mnooo wi stana :d

  17.06.2010 в 22:47

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   За хейтърка на „Здрач“ се пишеш, а знаеш имената на всички филми и фен сайтове. Забавно. Между другото фен съм на „Кръв и шоколад“ и е наистина добър филм, но ако беше нещо повече от Сагата, щеше да е по-популярен, а не е. Да ти кажа само, че си ми връстничка и като видя някоя проста овца, която си пише името с най-малко 3 правописни грешки, обаче иначе се надува и ми става хубаво. „shibanqshki“, „kurvichki“, “ drislichki “ – позволи ми да те поправя -именно ти ми вдигаш самочувствието. Нямаме за цел да конкурираме никой фен сайт, влючително и TwilighLadies – блога ни е създаден за лично удоволствие и забавление. А това, че „някоя си“ злобарка, без личен живот и твърде много свободно време, пише неграмотни коментари от дъжд на вятър, за мен не е никакъв проблем, вярвай ми. И като не знаеш как се пише името на Дненифър можеше да провериш, а не да го копи-пейстнеш от някой сайт.
   PS: АЗ лично не съм ти пипала коментарите, защото не ми пречат изобщо. И btw, на твое място не бих се хвалила, че на 16 години имам начин на изразяване тип „не мога да разделя на две магарета сеното“.
   Радвам се, че така сме ти грабнали вниманието, щом не спираш да ни посещаваш. Лека вечер.

   17.06.2010 в 23:18

   • ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

    Btw аз също не сам поправяла коментари, защото найстина е тъпо. Кики (многи като тебе вече плакаха 😀 ), не знам дали наистина си на 16, но със сигурност акъла ти е на 12 – 13 годишен пубер. Като излезнеш на улицата е пълно с такива като тебе – с голямо самочуствие без покрите. Или казано на твоя език – кифла с шоколад, ама само хляба…

    17.06.2010 в 23:43

 15. vesi

  awe ti na kolko si ta da sas lapeta :d sas sigornost sa po golemi ot teb 😉

  17.06.2010 в 22:55

  • kiki

   na 16 sam sht0 te na kolko sa :d

   17.06.2010 в 22:56

 16. kiki

  ma ei ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨ q vnimavai kvo govorish … da si nqmame problemi … !! ne mi dremi koi mi red kom ama ste mn zlee :D:D:D vs admin 😀 xa xa lapetaa

  18.06.2010 в 11:40

 17. kiki

  tva sas дженифър лав хюит go poprqvate za a si mislqt drugirte che sam mnogo malumna.. kat0 poprqvate komentari za kvo se mislite nemoga a razbera ???

  18.06.2010 в 12:06

  • ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

   Не е нужно да поправяме нищо според мен другите от баячка време са разбрали,че интелектуалното ти ниво не е много високо. 😉 Казваш за нас,че сме много зле, а не виждаш ти колко си “ добре „. И в десния ъгъл има едо червено хиксче не знам, защо не го натиснеш веднъж завинаги, а!?

   18.06.2010 в 13:43

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Ха-ха-ха. Продължавай – супер си. Никой не е редактирал коментара ти за Дженифър Лав, а това за това, че си малоумна ние нямаме вина. Нямам нищо против негативни коментари, стига да има основание за тях, а единственото, което ти повтаряш е „аз съм по-голяма, вие сте ‘лапета“. Не можеш ли да се усетиш, че изглеждаш жалка?
   PS: Ако не представлява трудност за теб, би ли ми обяснила точно какви проблеми ще си имам? На това много се смях, честно. Какво ще направиш? На мама ли ще каже детенцето? 😀 Мислех да направя бан-бан(пиша така, за да разбираш), обаче плиткоумните ти отговори безумно ме забавляват.
   Предполагам, че понеже не си от много умните(меко казано), ще пишеш пак, тъй че – до скоро мила ми Кики. Целувки… 😀 Ок де, без целувките, защото от тук ти виждам неизползваната четка за зъби.

   18.06.2010 в 14:45

 18. Kiki аз поправих коментарите ти, а после ги прамахнах нарочно.(сега няма да се впускам в обяснения защо)За тях наистина извинявай. Бях много ядосана и затова ги редактирах.Така, сега на въпроса да си дойдем. 1-во не се меси в това което правим. Второ според мен споменаваш имената на други сайтове(или блогове,както е в нашия случай) напр. на twilight ladies , за да им се подмажеш. Трето ние наистина не се конкурираме с тези сайтове, напротив екипа ни много ги харесва ( twilight ladies е много хубав сайт според мен). Не е твоя работа на кой снимката е поправяна и с каква цел е поправяна, а ти щом не харесваш блога ни не влизай. Не сме го направили за някакви пикли, които не го харесват. Блога е за нещо което харесваш, за нещо по което си обсебен. Тук влизат хора, които харесват Здрач. Ако толкова много искаш да го посещаваш и да се наслаждаваш на работата ни няма проблеми. И не е нужно да се правиш на злобарка и на голяма кака, разбираща всичко. И след всичко, което ни показа досега ( като започнем от правописни грешки и т. н. ) ние си направихме извода кой е тъп и смешен. И за съжаление не сме ние. Сега ще ти кажа „чао“ и дано следващата ни среща е по – добра.

  18.06.2010 в 14:05

 19. kiki

  ne me uchete kak da pisha we … et0 za poreden pat se pravite na nai uchenite v celiq svqt.
  Ednata (¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨ – Paisii Hilendarski, po t0chno nai – “umnata “ krava v stadot0 ) :D:D

  Vtorata (·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠· – Petar Beron, nai – vazrastnata i grohnala (veche v pensiq) krava v stadoto tq e nai- mъdrata v stadot0 ) :D:D:D

  tretata ( ▬♫♥♫▬☼SienA ☼▬♫♥♫▬ – Sofronii Vrachanski , nai – ebanata 0t bikovete krava (s mozaka na profesor Vuchkov 😀 ) :D:D:D

  chetvartata (Destiny_Calls – Vasil Aprilov, nai – drebnot0 tele v stadot0 .. t0 znae poveche i ot Boiko Borisov 😀 )

  petata – ( vesi – Ivan Vazov, nai – umnata otzad napred :D:D)

  shestata – (neli – Hrisko Botev – hermafroditchet0 :D)

  sedmata ( Гергана – Hrist0 Smirnenski, Kravata koqt0 beshe nai golqmata prostitutka v stad0to.. obikolila majete na vs kravi :D:D) :D:D:D

  18.06.2010 в 22:50

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Много ни обиди. 😀 Отивам да се скрия от срам в ъгъла. И не претендирам, че съм умна, а че имам елементарен интелект. Ясно е кой „най-малко“ се дразни, щом ни е запомнил имената. Ако става въпрос за глупави обиди, мога да те уверя, че моят речник е по-обширен от твоя. Там, където живееш на стада ли се делите? Продължавай да пасеш от препиканата трева и никога няма да ти дадат да крачиш със звънче пред кравките. Ще завърша със следното: пии повече вода през горещите дни, за да не ти се изпарят и малкото останали мозъчни клетки и избягвай да си отваряш много устата – може някоя муха да влезе по погрешка, подмамена от миризмата на ла…. лавандула.

   18.06.2010 в 23:27

   • ·٠•●¤٠Valeria٠¤●•٠·

    Или лай… лайка (не, че нещо – просто сме фенове на билките. 😀 😀 :D)

    18.06.2010 в 23:38

 20. vesi

  omg
  Govorii za sebe si ma Kiki .. mn si zle sht0m nie sme takiva da pazo gospod ot teb :d

  19.06.2010 в 12:09

 21. ОМГ!Нямам думи…т’ва kiki е адски просто 😀

  19.06.2010 в 14:01

 22. neli

  sh ei kiki ti si mn tъpaaa ma ^^ po tъp choek ne sam vijdala chesnoo az sh ti kaja koi e heramofrodit (box) … vnimawai sam00 kvo na koi govorish chii …. 😉

  20.06.2010 в 21:44

 23. Pingback: „Сюзън“ – фен фикшън « The Twilight Diaries

 24. kiki

  o0oo zadrastenqchki kak ste be.. mm bqh v Amerika za 2 meseca i mn mi beshe macho za vas … :D:D
  nqmashe koi da vi vdiga reitinga a ? :d:D

  gledahte li ve4e eclipse sigyrn0 ot tapotiq sa vi padnali ochnite qbalki pred ekrana xa xa xa :d
  tapotiaaaaaaaaaaaaaa golqma nz ko mu har na toq murshav i umrql film .. nego go gledat samo nqkvi sektanti, profesorki kato vas ii emotaa 😀
  iii toq edward malko da se obrasne 4e 4ak do tyk hvarlq i rasprostranqva baili :D:D:D

  ae bb kurvichki malki prostii :p

  26.07.2010 в 12:10

  • ¨‘°ºO۝¤ۣۜ๘۩٠SoNiA٠۩¤ۣۜ๘۝Oº°‘¨

   Кики и на нас ни беше домиляла(простотията ти). За такава напреднала държава като Америка, да не можеш 2 месеца да ползваш компютър … тц тц тц тц. Само курвички са ти в устата – да не си ходила в Америка да заработваш? И btw, на местата кадето си поставила „:D“, трябва ли да е смешно? Не ти препоръчвам кариера на комик. „Мършавия, умрял филм“ се басирам, че си го гледала :D.

   PS: Колкото и да се опитваш да ни заблуждаваш, бълхите са си от теб – вързвай си ги…

   26.07.2010 в 12:57

 25. Пхах! НАправо се напиках от смях докато четях коментара ти kiki. Много ми липсваше да знаеш! Как са бълхите? Отглеждай ги добре, за да пораснат големи и да ти изпият кръвта като Едуард! 🙂 Успех! 🙂 И мерси че ни навести отново(и ни вдигна рейтинга 😀 )!

  28.07.2010 в 08:48

 26. kiki

  ooooooooooooooooooooooooooooooo Umrelikvo stava be piklichki malki !!!
  kak varvi … mn ste napregnati naposledak amaaa spx edward shte vi naebe vsichkiii .. oooo zabravih toy nqma ss kvo .. ama shte ima red za vs spxx ……… !!!!!!!!!!!!!! aa btw ▬♫♥♫▬☼SienA ☼▬♫♥♫▬ mn sii umna ma aaz balhite ot teb gi hvanahh aaamaa tvoitepo intrenet virus gi razprostranqvash razqjdat me .. Xd iii mai mai mn si prilichate ss bailite .. 😉

  31.10.2010 в 12:56

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s