Роб кометира „Не ме забравяй“

Докато Роб прекарва юли, промотирайки „Затъмнение”, Смит Ентъртеймът работи върху издаването на” Не ме забравяй ” върху ДВД.

Романтичната драма, в която участват Патинсън и блондинката от „Изгубени” Емили Де Равин предлага още един бонус – коментар на каста към филма, който Роб ръси бисери относно снимачния процес.

Играейки подтиснатия Тайлър, актьорът прекарва  повечето от времето, драскайки в кожен тефтер.” На сета непрекъснато отивах при Роб и му казвах, че трябва да пище в дневника” – казва прудоцента Ник Озбан.

Патинсън казва: „ Спомням си как пишех всички тези порнографски поеми. Ужасни, Ужасни неща с удебелен шрифт.”

Други душевни излияния на Роб включват…

За него секс цената била плашеща. Роб е бил ужасен по време на снимките на тази сцена с Де Равин. Също така, е съжелил човека, който се е грижел за грима и който е трябвало дълго да им гледа интимните им части.

Майка му била потресена при мисълта за татуировка – героя на Роб има татуирано името на брат си на гърдите си в памет. Когато майка му го видяла в трейлъра на РМ му се обадила незабавно, а той и отговорил „ Найстина ли си мислищ, че съм си татуирал Майкъл на гърдите.

Когато Роб е в ЛА, той обича да чете сценариите си за бъдещите си филми в ресторанти за бързо хранене.” Харесах героя на Тайлър още на първитв четири страници.”

Той не се срамува от яда си към папараците след като, снимачната площатка в Ню Йорк  беще блокирана от тях. „ Те не показаха никакво уважение към работата ми.”

Големите бойни сцени го отекчават. Но в РМ той бива ступан от Крис Купър и се е насладил на всяка минута от боя. „Сигурно това е най – забавната сцена, която съм снимал.” – казва той за момента, в който бива блъснът в предния капак на колата.

„ Обикновенно боевете във филмите са толкова нагласени,че става скучно.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s