Robert Pattinson’s Message to Vampire-Hatin’ Miley Cyrus

Майли Сайръс казва, че не харесва вампири.Какво имат да кажат за това  Robert Pattinson, Kristen Stewart и Tayler Lautner? Ние уловихме Здрач-триото снощи на премиерата на „ Затъмнение” в Los Angeles Film Festival, за да разберем…

R.Pattz казва, че той има проста идея за да направи песента „Can’t Be Tamed”  певицата е  трябвло да отиде от вампирската (кучешката) страна. (смее се) „ Това е очевидно – просто трябва да гледа „Затъмнение”

Мускулестия  Lautner не го интересува, че Майли не харесва вампири. „ Не е нужно да харесва въмпири” – казва той. Докато харесва върколаци, ние сме готини”

Кристен беше малко изненадана да чуе, че Майли не харесва нащите любими същества на ноща. „Не ги харесва?” Питаме Кристен с широко отворени очи, когато и казахме новината.” Или е уплашена от тях или просто не ги харесва?”

Каквато и да е причината Кристен казва” Не мисля че трябва да убеждаваш хората в нещо, защото те имат своя начин на мислене. Както и да е – ако тя мрази вампири, значи за нея това е готино.

E! Online UK

Advertisements

One response

  1. Pingback: Vampires Rock! More Twi-messages for Miley Cyrus « The Twilight Diaries

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s