Жонгльорката Кристен

Актьорите от сагата „Здрач“ имат и други таланти освен вампирски.
В ток шоуто Lopez Tonight на Джордж Лопез Кристен се изфука освен с новата си почти блондинска прическа и с нейната ловкост. Това звучи невероятно като се има предвид нейната непохватност, досущ като тази на героинята й Бела. На подиума в студиото тя демонстрира уменията си по жонглиране.

Тя сподели, че малко преди церемонията на филмовите награди на MTV Робърт й е предложил да излезе с топки на сцената, за до покаже тези си умения. Двамата наред с другите категории бяха номинирани и за най-добра целувка за втора поредна година. Патинсън искал дори да донесе зяла торба пълна с реквизит. Идеята била една от топките да намери път към устата му. Но вместо това, Кристен предпочете да се подърпа усърдно преди Робърт да успее да си открадне заветната целувка.

Освен Кристен в предаването със своите способности се изфукаха Били Бърк (бащата на Бела от „Здрач“) и Джулия Джоунс (Леа Клиъруотър). След като Били, който се занимава и с музика, промотира новия си сингъл, направи номера с клечките за зъби от филма „Закуска за шампиони“. Джулия пък демонстрира силния си удар по американски футбол, замервайки картонения лик на Робърт.

Интересното е, че за пръв път като че ли Кристен се чувстваше удобно, давайки интервю. Може би това се дължи на факта, че истинският баща на Стюърт работи в екипа на шоуто на Джорд Лопез.

Hi Club

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s